Viser 1–60 af 126 resultater

Cashmere strømper i lysegrå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder admiralblå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder jeans blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder grøn

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder blommefarvet

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder lilla

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder røde

kr. 349,00

Cashmere tøj til kvinder

Hos Scandinavianlux finder du en lang række af lækkert cashmere tøj til kvinder. Den blødeste og fineste fiber kommer fra cashmere, og den kommer fra cashmeregeden, der lever inder helt ekstreme vejrforhold. I Gobiørkenen i Mongoliet findes disse ekstreme vejrforhold, hvor der er omkring minus 40 grader om vinteren, og plus 40 grader om sommeren. Gederne i Gobiørkenen går frit året rundt, hvor de udvikler den lette og bløde cashmere, grundet vejrforholdene. Cashmere er ikke bare en almindelig uld, den er lettere, mere isolerende og er ekstremt blød. Cashmere er dermed også et mere eksklusivt produkt.

Hos Scandinavianlux mener vi at alle i familien skal have tøj der er lavet i cashmere kvalitet, og derfor har vi et bredt udvalgt til hele familien, nemlig både til mænd, kvinder og børn. Du finder de fineste design hos os, og du kan helt selv vælge mellem mange fine design. Så hvis du er på udkig efter en cardigan, pullover eller et par bukser, så har vi det hele.

Cashmere = ultimativ luksus

Har du først prøvet at at have noget lækkert cashmere tøj på, så finder du ud af, at det ikke er noget du kan undvære. Cashmere tøj kan bruges året rundt, da cashmere har den funktion, at det køler når det er varmt, og varmer når det er koldt. Vi ønsker at forkæle kvinder hos Scandinavianlux, med de lækreste cashmere produkter. Vi har et stort udvalg af pullovers, cardigans, bukser, strømper, huer og tørklæder. Tag derfor et kig igennem kategorien cashmere tøj, og find lige præcis det du står og mangler til din garderobe.

Sådan passer du dit cashmere tøj

Man skal være forsigtig med sit cashmere tøj, da det krymper let, hvis man vasker ved for høje temperaturer. Du skal derfor vaske dit tøj på maks 30 grader, og skal aldrig tørres i en tørretumbler. Tøjet kan også sagtens vaskes i hånden. Når du vasker tøjet, skal der også bruges den helt rigtige sæbe, der er tilegnet sig uld. Hvis dit tøj ikke er snavset, så kan det bare luftes udenfor. Det vil de fleste gange være nok til til at friske tøjet op. Din tøj holder længere på den måde, og skåner samtidig miljøet.