Trusser i uld, uld-silke og bambus er velvære til kvinder

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af trusser i uld, uld-silke og bambus til kvinder, som både er enormt behagelige og bløde at have på. Vi her hos Scandinavianlux vender altid tilbage til Johas lækre uld trusser. De giver dig den bedste velvære, da de er produceret i de lækreste og mest naturlige materialer. Uld, uld-silke og bambus varmer dig når det er koldt, og køler dig når det er varmt. Vi mener ikke, at velvære kun er det tøj man har på udadtil, men i høj grad også det, vi har på inde under vores tøj. Vi har valgt at føre Johas lækre undertøj her hos os, da vi mener de er det bedste der findes på markedet. Vi vælger også designs og farver der er klassiske og tidsløse, så de kan bruges år efter år. Vores undertøj kan bruges både i hverdagen, men egner sig også helt fantastisk hvis du er aktiv, eller skal på skiferie. Der holder det uldne undertøj dig varm og behagelig, imens du står på ski. Man kan hurtigt tro, at man kun bruger uldundertøj når det er koldt, men det passer ikke – uldundertøj er også fantastisk om sommeren, da det holder dig tør og er varmeregulerende. Kvinder fortjener det bedste undertøj der findes. Og det har vi her!

Du finder derudover et stort udvalg af Wolford trusser, g-strenge og shaping-trusser, der er helt særlige at have på, grundet deres innovative design og komfortable pasform. Trusserne er designet til at give dig en følelse af luksus og selvtillid. Mærket er kendt for sin omhyggelige opmærksomhed på detaljer, og brug af materialer af høj kvalitet.

Vask dit uldne undertøj korrekt

Alt vores tøj vi sælger her hos Scandinavianlux kan selvfølgelig vaskes, dog skal det vaskes på et uldprogram på maks 30 ℃, med en lækker uldsæbe der er egnet til tøj i uld. På den måde kan du få glæde af dit tøj i mange år. Tjek vores lækre udvalg af trusser ud på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Her kan du mærke den bløde kvalitet.