Wolford ECO VEGAN TROUSERS

Original price was: kr. 3.530,00.Current price is: kr. 1.765,00.

Wolford INTRICATE PATTERN C&S TROUSERS

Original price was: kr. 2.665,00.Current price is: kr. 1.332,00.

Wolford AURORA PURE CUT TROUSERS

Original price was: kr. 3.530,00.Current price is: kr. 1.765,00.

Wolford CREPE JERSEY TROUSERS

Original price was: kr. 3.530,00.Current price is: kr. 1.765,00.

Wolford THE PALAZZO TROUSERS

Original price was: kr. 4.315,00.Current price is: kr. 2.157,50.

Wolford bukser

Hos Scandinavianlux har vi et vredt udvalg af stilrene og moderne bukser fra Wolford, i de absolut bedste kvaliteter. Wolfords bukser er designet til at give dig en udsøgt komfort, samtidig med at de er stilrene. Vi har både bukser der er perfekte til hverdagsbrug, og de mere festlige bukser, til særlige lejligheder. Dog kan du bruge de fleste at Wolfords bukser til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Ønsker du at føle dig komfortabel og selvsikker dagen lang, så er bukser fra Wolford et must-have i din garderobe.

Denne type af bukser er designet til at passe perfekt til din krop og skabe en smuk silhuet. De er lavet af bløde og strækmaterialer, der er behagelige at have på hele dagen, og som føles som en anden hud.

Disse bukser er også perfekte til at style med dine yndlingsbluser, jakker og sko og kan nemt dresses op eller ned afhængigt af anledningen. De er også lette at vedligeholde og kan vaskes på et maskineprogram på 30 grader.

Opgrader din garderobe med stilrene bukser fra Wolford

Når du tager et par Wolford bukser på, føles det enormt rart mod huden. De gode materialer er både bløde og holdbare, så de vil holde i lang tid, selv efter mange brug. De er altså en fantastisk investering i din garderobe, da du får et par bukser der er tidsløse, og som kan bruges år efter år.

Shop elegante bukser lige her hos Scandinavianlux.com – vi har helt sikkert noget til din smag.