Wolford AURORA PURE CUT JUMPSUIT

Original price was: kr. 3.530,00.Current price is: kr. 1.765,00.

Wolford AURORA PURE-CUT JUMPSUIT

Original price was: kr. 5.100,00.Current price is: kr. 2.550,00.

Wolford INTRICATE SHEER PATTERN JUMPSUIT

Original price was: kr. 3.410,00.Current price is: kr. 1.705,00.

Wolford x N°21 PATTIE JUMPSUIT

Original price was: kr. 9.410,00.Current price is: kr. 4.705,00.

Wolford jumpsuits

Wolford jumpsuits er udover det sædvanelige, da de forener elegance og komfort. Disse vidunderlige jumpsuits sidder som syet på kroppen, og som fremhæver ens fine pasform. Stoffet omfavner huden, og føles helt enormt behageligt og blødt mod huden.

Hos Wolford er der stor omtanke bag pasformen, for ikke nok med at den skal være behagelig, så skal der også være god bevægelsesfrihed i de fine jumpsuits. Og det er der. Hver detalje og søm er udformet, til at give den perfekte pasform.

Wolfords jumpsuits er designet i de flotteste mønstrer og styles, og kan både bruges til festlige begivenheder, eller som et afslappet hverdagsoutfit med et par sneakers og en jakke.

Materialer af høj kvalitet

Wolford jumpsuits er en elegant og alsidig tilføjelse til enhver garderobe. Fremstillet af materialer af høj kvalitet, der holder i mange år. Med et udvalg af stilarter, farver og størrelser at vælge imellem, er der en Wolford jumpsuit, der passer til enhver smag og lejlighed.

Wolfords tøj er produceret i de lækreste materialer, dog skal man være påpasselig når man vasker det. Det anbefales at vaske tøjet på et maskineprogram på maks 30 grader. På den måde kan du nyde godt af dit Wolford tøj i mange år.

Vi her hos Scandinavianlux har et stort udvalg af Wolford tøj, da vi er helt vilde med deres stilfulde design, samt deres kvalitet. Wolfords jumpsuits er utroligt holdbare og langtidsholdbare, hvilket gør dem til en smart investering. Tjek derfor vores brede og stilfulde udvalg af Wolford tøj ud, lige her hos Scandinavianlux, og vær på forkant med trenden.