Bambus bluser til mænd

Hos Scandinavianlux elsker vi tøj i økologisk bambus materiale, da det er enormt blødt og behageligt at have på. Vi har derfor udvalgt lækre bluser i økologisk bambus fra det danske mærke Joha, da vi er helt vilde med deres herre linje, og det tøj i bambus de laver. Bambus er et naturligt materiale, og er derfor noget tøj du med god samvittighed kan give dig selv og dine børn på. Bambus tøj er rigtig behageligt at have på i de lunere måneder, da bambus materialet går ind og køler kroppen ned, når det bliver for varmt og fugtigt. Bambussen absorberer fugt og sved, og holder huden tør. Vores bambus bluser er naturligvis også enormt behagelige at have på om vinteren, da de varmer kroppen. Mænd har brug for tøj af høj kvalitet, da de sidder direkte mod huden. Og bambus tillader huden at ånde.

Bluser i bambus til mænd

Vi elsker det lækre udvalg af bluser i bambus til mænd, hvor vi både har en langærmet version og en kortærmet t-shirts bluse. De lækre bluser kommer i neutral farve og design, og kan derfor styles på forskellige måder. Vores mandlige kunder er også helt vilde med vores bambus tøj som nattøj, da det er så silkeblødt at sove i, og samtidig holder dig lun i løbet af hele natten. Vi har hos Scandinavianlux også de lækreste bluser i cashmere, uld og uld-silke til mænd.

Vi har lækkert økologisk bambus tøj til hele familien, og vi laver faktisk også bambus tøj til børn. Tag et kig i gennem de lækre bambus produkter vi har hos Scandinavianlux, og forkæl familien med lækkert kvalitetstøj.