Uld-silke bluser til mænd

Vi har hos Scandinavianlux de fineste bluser til mænd, i den lækreste uld-silke kombination, som er noget af det lækreste man kan have mod huden. Vores lækre bluser er fra det danske mærke Joha, som laver det lækreste tøj til mænd i uld-silke, uld og bambus. Vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med den lækre uld silke kvalitet, og er dermed et fast sortiment her hos os. Deres lækre bluser er produceret i 85% Merinould og 15% silke. Merinould er den lækreste form for uld, og det gør tøjet endnu blødere og lækrere at have på. Kombinationen med Merinould og silke er en favorit for vores kunder, da de elsker hvordan det føles mod huden. Uld-silke tøj kommer i et tyndere og mere blankt og fint design, hvilket er rigtig lækkert, især til de lune dage. Vores kunder tager også deres uld-silke tøj og undertøj med på skiferien, da det er et ekstra isolerende lag under skitøjet, som varmer godt. Uld-silke er varmeregulerende, og absorberer samtidig fugt og sved, hvis man får det for varmt, og holder huden tør og blød. Vi er kæmpe fan her hos Scandinavianlux.

Bluser i den ultimativ topkvalitet

Vi elsker kombinationen af uld-silke, og selvfølgelig skal alle mænd have mulighed for at finde en lækker bluse i denne fantastiske blanding af Merinould og silke. Derfor tilbyder vi her hos Scandinavianlux, et bredt udvalg af lækre bluser i uld-silke til mænd. Vi har både bluser langærmet og kortærmet bluser, samt bluser med rullekrave.

Ønsker du velvære dagen igennem, så er en bluse i uld-silke lige noget for dig. Så har du ikke prøvet en bluse i uld-silke før – så er det på tide. Shop lækkert udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Frederiksberg.