Viser alle 3 resultater

Lange underbukser i uld og uld-silke til mænd

Hos Scandinavianlux har vi det lækreste udvalg af lange underbukser til mænd. Vores lange underbukser er designet og produceret af det danske brand Joha, og de laver tøj i verdensklasse. Vi har prøvet mange forskellige, men vi går konsekvent altid tilbage til Joha, da de i vores optik, er dem der kredser bedst om design, kvalitet og materialer. Joha har produceret tøj til mænd, kvinder og børn i mange år, og har virkelig sat sig solidt på markedet, og er endda også blevet rigtig populært i udlandet. Vi elsker Joha, og deres tøj linje Johansen til mænd, laver simpelthen det fineste og bedste tøj til mænd.

Lange underbukser fra Joha kommer i materialerne uld og uld-silke, som er lækre materialer, der holder huden blød og tør, samtidig med at de er super komfortabelt. Mange af vores mandlige kunder elsker Johas lange underbukser, og hvordan de føles mod huden. Joha benytter sig af den lækreste Merinould når de producerer deres tøj, og det er en finere og tyndere uld, end den almindelige. Og når man kombinerer den lækre Merinould med silke, så får du en kombination, man ikke kan andet end at forelske sig i. Uld-silke tøjet bliver syet med tyndere tråd, og giver derfor tøjet et fint og blankt udtryk. Fyld din garderobe op med lækre lange underbukser, de er så behagelige som et ekstra isolerende lag, og er også enormt dejlige at sove i.

Lange underbukser fra Joha i uld og uld-silke til mænd

De lækre uld og uld-silke underbukser vaskes nemt i maskinen på 30 grader uldprogram, sammen med en god uldsæbe, der skåner og plejer tøjet nænsomt. Shop det lækre udvalg af lange underbukser i uld-silke og uld på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Frederiksberg.