Viser alle 15 resultater

Uld-silke tøj til mænd – kvalitets investering

Hos Scandinavianlux har vi det lækreste udvalg af uld-silke tøj, i den lækreste og blødeste kvalitet. Joha har lavet den lækreste tøj linje til mænd – Johansen – som laver det absolut bedste og lækreste tøj til mænd, i uld og silke kombinationen. De bruger Merinould istedet for almindelig uld, og Merinould er den lækreste og blødeste form for uld, som er langt finere og blødere end almindelig uld. Vi er helt vilde med den lækre og bløde Merinould med 15% silke. Denne kombination gør tøjet finere og blankere i udtrykket, hvilket er noget vores kunder i den grad foretrækker, når det kommer til lækkert undertøj. Vi er her hos Scandinavianlux helt vilde med deres klassiske designs, komforten i deres tøj, deres fine farver, og deres skarpe priser. Vi har derfor udvalgt et lækkert sortiment af uld-silke tøj til mænd.

Tøj til mænd i uld-silke – vi har et bredt udvalg

Vi har samlet et lækkert udvalg af bluser, lange underbukser og undertøj til mænd, i uld-silke. Undertøj sidder direkte mod huden, og derfor er det vigtigt at man har blødt og behageligt undertøj på, som samtidig tillader huden at ånde og giver fuld bevægelsesfrihed. Uld silke undertøj lever fuldstændig op til disse kriterier, og vi kan varmt anbefale deres lækre undertøj. Det samme gælder også for deres bluser og lange underbukser, det hele er produceret i den lækreste og blødeste kvalitet. Uld-silke varmer kroppen når det bliver for koldt, og omvendt, der køler det kroppen når det bliver for varmt. Vi har også lækkert uldtøj til mænd, i ren Merinould.

Shop det lækre udvalg af uld-silke tøj til mænd på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi har helt sikkert noget til dig.