Viser et enkelt resultat

Lange underbukser i uld til mænd

Joha tøj er i en klasse for sig selv. Det er et dansk mærke, som de seneste år for alvor har taget det danske og de udenlandske markeder. De producerer kompromisløst tøj, til de skarpeste priser. I Danmark og udlandet, er de især kendt for deres lækre uldtøj, som ikke kan sammenlignes med noget andet. De benytter sig af den lækre Merinould, som er en uld i verdensklasse, og som er langt finere og blødere end almindelig uld. Vi har i mange år arbejdet med tøj, og har også prøvet en masse andre mærker, men vi vælger altid Joha over alt andet. De producerer det blødeste tøj i Merinould, uld-silke og bambus, og vi er helt vilde med det, her hos Scandinavianlux. Vores kunder skal derfor have det bedste af det bedste.

Deres lange underbukser i uld til mænd er ren velvære mod huden. De føles enormt bløde og behagelige mod huden, og er designet med tanken om, at det skal være komfortabelt at have på. Vores kunder elsker de lange underbukser i uld, og fungerer både godt under et par bukser i de kolde måneder, samt som natbukser. Forkæl derfor dig selv, eller en du har kær, med lækre lange underbukser i uld til mænd.

Lange underbukser til mænd – lækkert kvalitets undertøj

Tjek vores lækre udvalg af lange underbukser ud i uld og uld-silke. De vaskes nemt og hurtigt i maskinen på et uldprogram 30ºc, med en god uldsæbe. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg – hvor du finder en masse lækre produkter i Merinould.