Viser 1–60 af 108 resultater

Skiundertøj til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af skiundertøj til børn, i den absolut lækreste kvalitet. Vi har et stort udvalg af langærmet bluser, leggings, undertøj, heldragter, natdragter og huer i 100% merinould, samt i uld-silke kombinationen. De små i familien skal være klædt godt på til det kolde vejr på skiferien, og der har vi et stort sortiment af uldent skiundertøj, der kan holde dem behagelige varme når de står på ski.

Det er vigtigt at skiundertøjet er behageligt på de små, og at der er god bevægelsesfrihed, så de har god komfort dagen lang. Vores uldne tøj er dejligt blødt, og enormt behageligt at have på under skitøjet. Uld er det lækreste at have på, på skiferien, da uld varmer helt exceptionelt. Hvis de små får det varmt når du er ude og stå på ski, så har uld den fantastiske egenskab, at det er fugt- og svedabsorberende. Det uldne skiundertøj holder derfor de små tørre og varme, da det regulerer sig efter deres kropstemperatur.

Skiundertøj i blødeste kvalitet

Komforten er vigtig, når du skal vælge det rigtige skiundertøj til børnene. Vores uldne tøj og undertøj er fra det danske mærke Joha, der designer og producerer uldtøj i den bedste kvalitet og med god pasform. Vi har også et stort udvalg af lækre uld elefanthuer, til at holde de små hoveder dejlig lune.

Shop skiundertøj til dit barn her på webshoppen, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksbergj. Vi har også et stort udvalg af uld og uld-silke skiundertøj til mænd og kvinder, så hele familien er klar til skiferien.