Viser 1–60 af 135 resultater

Skiundertøj til kvinder

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af skiundertøj til kvinder, i den absolut lækreste kvalitet. Vi har et stort udvalg af langærmet bluser, leggings, undertøj og strømper i 100% merinould, samt i uld-silke kombinationen. Vores uldne tøj er dejligt blødt og enormt behageligt at have på under skitøjet. Uld er det lækreste at have på, på skiferien, da uld varmer helt exceptionelt. Hvis du får det varmt når du er ude og stå på ski, så har uld den fantastiske egenskab, at det er temperaturregulerende, samt fugt- og svedabsorberende. Det uldne skiundertøj holder dig derfor tør og varm, da det regulerer sig efter din kropstemperatur. Det er samtidig vigtigt når man står på ski, at man har god bevægelsesfrihed i sit skiundertøj, og her skuffer Johas uld og uld-silke tøj ikke.

Fryser du meget, kan vi varmt anbefale uld skiundertøjet, da det varmer godt. Vores uld-silke skiundertøj er til dig, der ønsker et tyndere lag under skitøjet. Mangler du hue, handsker og tørklæde, så kan vi varmt anbefale vores eget design, der er i 100% cashmere. Her finder du et stort udvalg, i mange forskellige designs og farver. Det bliver ikke mere lækkert end det.

Skiundertøj dame

Skiundertøj er helt fantastisk til skiferien, og til dig der har et højt aktivitetsniveau. Det er dog vigtigt og en nødvendighed, at du vælger tøj i god kvalitet, da du skal have god komfort mens du står på ski, og derfor er det vigtigt med skipåklædningen. Jo flere gange du har været på skiferie, desto bedre vil du også forstå, hvorfor det er nødvendigt med skiundertøj i god kvalitet. Når du vælger dit skiundertøj er det vigtigt at det er svedtransporterende, og har hurtig tørring. Ved at dit skiundertøj tørre hurtigere, undgår du at fryse, og at gå rundt med fugtigt tøj. Skiundertøj er alsidigt og kan anvendes til andre sportsgrene som løb, vandreture osv. Det er også ideelt til at tilføje ekstra varme på kolde vinterdage. Vi kan derfor varmt anbefale uldundertøj, der giver komfort dagen lang.

Skiundertøj i top kvalitet

Komforten er vigtig, når du skal vælge det rigtige skiundertøj. Vores uldne tøj og undertøj er fra det danske mærke Joha, der designer og producerer uldtøj i den bedste kvalitet. Med den gode pasform i uldtøj, får du komfort dagen lang samt optimal bevægelsesfrihed. Du kan vaske dit uldne ski undertøj på et uldprogram på maks 30℃, og med en god uldsæbe. På den måde får du glæde af dit skiundertøj i lang tid.

Shop dit skiundertøj her på webshoppen, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, hvor du kan prøve vores bløde og behagelige uldne skiundertøj. Vi har også et stort udvalg af uld og uld-silke skiundertøj til mænd og børn, så hele familien er klar til de kolde dage på skiferien.