Viser alle 46 resultater

Cashmere tørklæde i bred rib strik sort

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 699,00.

Cashmere tørklæde i bred rib strik mørkegrå

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 699,00.

Cashmere tørklæde i bred rib strik lysegrå

Original price was: kr. 849,00.Current price is: kr. 699,00.

Cashmere tørklæde i bred rib strik blå

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 699,00.

Skiundertøj til mænd

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af skiundertøj til mænd, i den absolut lækreste kvalitet. Vi har et stort udvalg af langærmet bluser, leggings, undertøj og strømper i 100% merinould, samt i uld-silke kombinationen. Vi har et stort udvalg af uld og uld-silke skiundertøj fra mærket Joha, som designer og producerer det fineste og blødeste uldne tøj, der er helt perfekt til skiferien. Deres tøj er designet til, at give optimal komfort dagen lang, da det hverken strammer, eller er ubehageligt at have på.

Vores uldne tøj er dejligt blødt og enormt behageligt at have på under skitøjet. Uld er noget af det lækreste at have på, da uld varmer helt exceptionelt. Hvis du får det varmt når du er ude og stå på ski, så har uld den fantastiske egenskab, at det regulerer sig efter din kropstemperatur, og er fugt- og svedabsorberende. Det uldne skiundertøj holder dig derfor tør og varm hele dagen lang.

Varmt og behageligt skiundertøj

Mangler du hue, handsker og tørklæde, så kan vi varmt anbefale vores eget design, der er i 100% cashmere. Cashmere tilbehør er det ultimativt lækreste, da man ikke finder finere og blødere uld, der føles så behageligt mod huden.

Shop dit skiundertøj her på webshoppen, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, hvor du kan prøve vores bløde og behagelige uldne skiundertøj. Vi har også et stort udvalg af uld og uld-silke skiundertøj til kvinder og børn, så hele familien er klar til skiferien.