Viser 1–60 af 135 resultater

Joha anti kradse luffer i økologisk bomuld hvide

kr. 44,00

Joha uld plaid grå 75cm X 100cm

kr. 359,00

Joha uld plaid naturhvid 75cm X 100cm

kr. 359,00

Tilbehør til børn

Hos Scandinavianlux har vi det lækreste tilbehør til børn, i de lækreste kvaliteter. Vi har håndplukket det fineste og bedste tilbehør, som er helt fantastiske. Vi mener ikke, at der kun skal være lækkert items til mænd og kvinder, men også til børn. Vi har de lækreste huer, tørklæder til børn, handsker, luffer, futter, strømper, strømpebukser, tæpper, badekåber, halsedisser og bamser. Vi har de lækreste produkter i 100% cashmere, som vi har designet og produceret under vores eget mærke – Minilux. Cashmere er den ultimative luksus du kan give dit barn på, da det føles helt fantastisk blødt mod huden, og samtidig tillader børnenes hud at ånde. Vi har derfor håndplukket de lækreste cashmere items, der giver velbehag for dit barn.

Tilbehør i børstet uld, bambus, uld og uld-silke

Vores børn fortjener det bedste af det bedste, og vi har derfor en masse lækre produkter fra Joha til børn. Joha producerer deres tøj og tilbehør i de lækreste kvaliteter. Vi har lækre huer, handsker, halsedisser, luffer, strømper og strømpebukser i de lækreste materialer. Vores kunder er helt vilde med Johas lækre tilbehør til børn, og derfor har vi et stort udvalg her hos Scandinavianlux.

Vi er helt sikre på, at du finder noget fint til dit barn, da vi har udvalgt det fineste og bedste tilbehør til babyer og børn. Se også udvalget af tilbehør til kvinder og mænd, hvor vi har mange lækre produkter, i kvalitets materialer. Forkæl hele familien med lækre items. Se det hele her, på Scandinavianlux.com.