Viser 1–60 af 158 resultater

Cashmere strømper i lysegrå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder admiralblå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder jeans blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder grøn

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder blommefarvet

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder lilla

kr. 349,00

Cashmere strømper til kvinder røde

kr. 349,00

Tilbehør til kvinder

Hos Scandinavianlux værner vi om lækkert tilbehør til kvinder, og vi ønsker at tilbyde kvinder de ultimative bedste items, som gør en forskel i deres liv. Vi har søgt inspiration fra mange forskellige steder, og har håndplukket det tilbehør vi mener er det lækreste, og som man ikke kan leve uden. Vi har også udvalgt det, vi selv elsker og bruger. Vi har her på shoppen samlet alle de fantastiske produkter, og vi har også udvalgt lækkert tilbehør til mænd og børn. Du kan også tage et kig forbi vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, og gå på udkig i alle vores lækre produkter. Find et univers af finurlige og livsforandrende tilbehør, der giver dig luksus og velvære i hverdagen.

Tilbehør til hele familien

Vi mener her hos Scandinavianlux, at du og din familie fortjener det absolut bedste af det bedste. Vi har derfor valgt de bedste ting, i de lækreste materialer, som giver velbehag, i en ellers travl hverdag. Vi har lækre cashmere produkter til hele familien, vi har vanter, huer, tørklæder og sokker i den blødeste cashmere kvalitet. Vi har også udvalgt de bedste sæber, der går ind og plejer dit lækre tøj nænsomt. Vi har et bredt udvalg af tilbehør til kvinder, mænd og børn.

Lækkert tilbehør, i de blødeste kvaliteter

Tjek det lækre udvalg af tilbehør til kvinder ud, på Scandinavianlux. Vi har alt fra strømper, huer og handsker, til forskellige sæber, som du kan vaske dit uldtøj i. Dit uldne tilbehør kan vaskes på et uldprogram på maks 30 grader, og med en god uldsæbe. På den måde kan du få glæde at det i mange år.

Hos Scandinavianlux har vi det hele, så forkæl dig og resten af familien med lækkert tilbehør. Se det hele her, på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Frederiksberg.