Tilbehør til mænd

Hos Scandinavianlux, har vi det lækreste udvalg af tilbehør til mænd, i de lækreste kvaliteter der findes. Vi har de lækreste tørklæder i cashmere, huer, vanter og strømper, som alle er i top kvalitet. Vi her hos Scandinavianlux synes alle i familien fortjener lækkert tilbehør, og i den grad også mænd. Mænd kan være dårlige til at forkæle dig selv, og derfor har vi samlet lækkert tilbehør, der kan gøre hverdagen lidt lækrere. I denne kategori kan du også finde mange lækre gaveidéer til mænd.

Vores cashmere tørklæder er enormt lækre om halsen, og vi synes vores mandlige kunder fortjener det lækreste af det lækreste. Cashmere kommer fra kashmir geden, som lever under vilde vejrforhold i Mongoliet. Cashmere er ikke lige så tilgængeligt, og er derfor langt mere eksklusivt. Cashmere er dyrere end almindelig uld, men det er alle pengene værd. Du finder det lækreste udvalg på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.

Lækkert tilbehør i uld, uld-silke, bambus og cashmere

Tjek det lækre udvalg af tilbehør til mænd ud, på Scandinavianlux. Vi har alt fra strømper, huer og handsker, til forskellige sæber, som du kan vaske dit uldtøj i. Vi har den lækreste sæbeserie fra Tangent, som vasker, plejer og beskytter dit tøj når det vaskes. Du kan vaske dit tøj på et uldprogram på maks 30 grader, og brug en lækker uldsæbe, for at skåne tøjet. Se også udvalget af tilbehør til kvinder og børn, i lækre materialer. Forkæl dig selv og hele familien med lækre items. Se det hele her, på Scandinavianlux.com.