Viser alle 19 resultater

Joha anti kradse luffer i økologisk bomuld hvide

Original price was: kr. 49,00.Current price is: kr. 44,00.

Handsker & luffer til børn

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af handsker & luffer til børn, i de absolut lækreste materialer og designs. Når vejret skifter, og det begynder at blive koldere udenfor, er det vigtigt at de små i familien har varme hænder, da de ikke skal gå og fryse når de er ude. Vi har her hos Scandinavianlux designet vores eget lækre børnetøj og tilbehør, under mærket Minilux, som vi er rigtig stolte af. Vores lækre luffer er produceret i 100% cashmere, som gør dem helt vildt bløde og behagelige at have på. Cashmere er den ultimative luksus man kan give sig selv og sine børn på, da cashmere er den lækreste og mest ekslusive fiber der findes. Vi har designet vores fine luffer i et klassisk design, i de fineste farver, så du finder helt sikkert en der passer til dit barn.

Luffer holder de små hænder varme

Vi har også de fineste og blødeste handsker og luffer fra det danske mærke Joha. Vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med deres lækre og bløde handsker og luffer til børn, da de er lavet i nogle af de mest lækreste kvaliteter. De har både de lækreste uld handsker og luffer, men har også luffer i børstet uld, som er en mere opkradset uld, som er helt fantastisk til at have på udenfor. Deres handsker er lavet af lækreste Merinould, som varmer helt exceptionelt. Samtidig med det, er Merinould også varmeregulerende, så hvis dit barn får det for varmt i handskerne, så køler ulden hænderne, og absorberer fugt, og holder hænderne friske og tørre.

Shop det lækre udvalg af handsker & luffer til dit barn, i de lækreste kvaliteter. Vi har også handsker til kvinder og mænd. Tag et kig på Scandinavianlux.com, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.