Handsker til mænd

Det er enormt vigtigt at have et godt sæt handsker til de kolde måneder, så du ikke går rundt med kolde hænder i de mange kolde måneder vi har her i Danmark. Hos Scandinavianlux har vi de lækreste uld handsker til mænd, som er produceret i det lækreste uld materiale. Vores handsker er fra det danske mærke Joha, som producerer det lækreste tøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn. De bruger ikke helt almindelig uld, men Merinould, som er en tyndere og lækrere form for uld. Vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med Merinould, og hvordan det føles mod huden.Vores handsker er enormt bløde, og regulere efter din kropstemperatur, så de ikke kun varmer, men også køler og absorberer fugt og sved, når det bliver for varmt for hænderne i handskerne.

Hos Scandinavianlux har vi handsker til både mænd, kvinder og børn, samtidig med at vi har en masse lækkert tilbehør til familien. Tjek det hele ud på Scandinavianlux.com.

Tilbehør i uld til mænd

Hos Scandinavianlux vil vi gerne tilbyde dig alt det bedste – ting vi selv bruger og elsker. Vi har derfor valgt, at meget af vores tilbehør til mænd, produceres i den lækreste og blødeste Merinould, da vi her hos Scandinavianlux mener, at du fortjener det lækreste og bedste. Tjek vores lækre udvalg af tilbehør og handsker ud, og udvælg de items der passer perfekt til dig. Du kan både gå på opdagelse inde på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi har helt sikkert noget til dig.