Cashmere glatstrikket lille tørklæde i lyserød-rosa

kr. 599,00

Cashmere glatstrikket lille tørklæde i lilla

kr. 599,00

Minilux cashmere tørklæde naturhvid

Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 179,00.

Minilux cashmere tørklæde fersken

Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 179,00.

Tørklæder til børn

Hos Scandinavianlux har vi designet og produceret vores egne tørklæder til børn, under mærket Minilux – som er vores børnetøj og tilbehør i cashmere. Vores fine tørklæder er produceret i 100% cashmere, og holder de små varme og lune i den kolde tid. Tørklædet kradser naturligvis ikke, da cashmere er den blødeste fiber i verden. Vi har designet vores tørklæder  i det fineste klassiske design, som ser super sødt ud på de små. Vi har tørklædet i forskellige farver, og passer både til drenge og piger. Shop et lækkert cashmere tørklæde hjem til dit barn.

Cashmere er noget af det mest eftertragtede og luksuriøse materiale, som vores natur har givet os. Cashmere materiale er så blødt, at det føles som silke på huden. Derudover er cashmere varmeregulerende, så man kan klæde sit barn eller baby i cashmere hele året – selv i de varme måneder. Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af cashmere tøj til dit barn eller din baby, som du med god samvittighed kan klæde dem i. Vi har også lækkert cashmere tøj til kvinder og mænd.

Cashmere tørklæder til hele familien

Hos Scandinavianlux har vi de lækreste tørklæder til børn i mange forskellige, fine farver. Hold dit barn varm, lun og tryg i de kolde måneder i Danmark, og klæd dem i cashmere tilbehør. Vi har også de fineste luffer og huer til babyer og børn i 100% cashmere. Så står du og mangler noget til dit barn, har vi et bredt udvalg. Ikke nok med at vi har lækre cashmere tørklæder til børn, så har vi det faktisk til hele familien – vi har nemlig også til mænd og kvinder.