Heldragter i uld til børn

Der er ikke noget lækrere for et barn end, at have en dejlig lun og blød heldragt på, som både giver dem god bevægelsesfrihed, samtidig med at den føles dejlig blød. Vi her hos Scandinavianlux har det lækreste udvalg af uld heldragter til børn, i det lækreste og blødeste materiale – Merinould. Merinould er en lækrere form for uld, der er tyndere og finere i materialet, og som giver en helt anden form for komfort. Joha har designet og produceret de fine heldragter, og vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med Joha, og deres enormt lækre produkter. Når man shopper fine Joha produkter hjem, så er man garanteret tøj i topkvalitet, fineste design, og de lækreste naturlige materialer i tøjet.

Joha producerer deres tøj med omtanke for miljøet, og alt deres tøj er OEKO-TEX-mærket, og er indehavere af EU ECOLABEL. Dette er EU’s miljømærke, som garanterer bæredygtighed for dit tøj. Vi her hos Scandinavianlux støtter op om, at producerer tøj med omtanke for miljøet, hvilket vi også selv gør, i vores egen produktion af cashmere tøj til børn, kvinder og mænd.

JOHA uld = velvære

Uld er et fantastisk materiale til små størrelser. Det kan være svært at regulere temperaturen for små børn, og her hjælper ulden dem. Uld er naturligt temperaturregulerende, hvilket betyder, at det køler når det er varmt, og varmer når det er koldt. Shop de lækre heldragter fra Joha, der giver velvære til de helt små, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Frederiksberg.