Uld heldragter til børn

Hos Scandinavianlux har vi de fineste uld heldragter til børn. Der er ikke noget lækrere for et barn end, at have en dejlig lun og blød heldragt på. Den giver både god bevægelsesfrihed, samtidig med at den føles dejlig blød. Vi her hos Scandinavianlux har det lækreste udvalg af uld heldragter til børn, i det lækreste og blødeste materiale – Merinould. Merinould er en lækrere form for uld, der er tyndere og finere i materialet, og som giver en helt anden form for komfort. Joha har designet og produceret de fine heldragter, og vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med deres enormt lækre produkter. Når man shopper fine uld produkter hjem, så er man garanteret tøj i topkvalitet, fineste design, og de lækreste naturlige materialer i tøjet.

Alt deres tøj er produceret med omtanke for miljøet, og alt deres tøj er OEKO-TEX-mærket, og er indehavere af EU ECOLABEL. Dette er EU’s miljømærke, som garanterer bæredygtighed for dit tøj. Vi her hos Scandinavianlux støtter op om, at producerer tøj med omtanke for miljøet. Det gør vi også selv, i vores egen produktion af cashmere tøj til børn, kvinder og mænd.

Uld = velvære

Uld er et fantastisk materiale til små størrelser. Det kan være svært at regulere temperaturen for små børn, og her hjælper ulden dem. Uld er naturligt temperaturregulerende, hvilket betyder, at det køler når det er varmt, og varmer når det er koldt. Shop de lækre uld heldragter, der giver velvære til de helt små, her hos Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Frederiksberg.