Viser alle 40 resultater

Joha uld silke langærmet bluse blå

Original price was: kr. 349,00.Current price is: kr. 314,00.

Joha uld silke langærmet t-shirt sort kvinder

Original price was: kr. 369,00.Current price is: kr. 332,00.

Joha uld silke langærmet t-shirt med v-udskæring beige

Original price was: kr. 369,00.Current price is: kr. 332,00.

Joha uld silke langærmet bluse med blonde kant grå

Original price was: kr. 369,00.Current price is: kr. 332,00.

Joha langærmet bluse uld/silke damer olivengrøn

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 404,00.

Joha uld-silke langærmet t-shirt med lille blondekant naturhvid

Original price was: kr. 369,00.Current price is: kr. 332,00.

Langærmet bluser til kvinder

Langærmet bluser til kvinder. Forkæl dig selv med en lækker langærmet bluse fra danske Joha. Hos Scandinavianlux har vi udvalgt det aller bedste til dig, og har samtidig valgt de lækreste materialer. Vi er enormt glade for tøj i cashmere, uld, uld-silke og bambus. Vi nøje udvælger det vi mener, vores kunder bliver gladest for – og er samtidig det vi selv vil gå i, til enhver tid. Gode materialer giver velvære for kroppen, og det er vigtigt for os, at det sortiment vi har, giver dig og din krop velvære. Vi har lækre cashmere pullovers produceret i 100% cashmere, samt langærmet bluser i bambus, uld og uld-silke, produceret i den lækreste Merinould og bambus. Både bambus og uld har den funktion, at det er temperaturregulerende, hvilket betyder, at når det er koldt udenfor, så varmer tøjet dig, og modsat når det er varmt, så køler det dig. På den måde føler du velvære i tøjet i løbet af hele dagen.

Stort udvalg af bluser i topkvalitet

I vores udvælgelse af de lækreste langærmet bluser, så finder vi bluser i de fineste designs, lækre linjer, samt de lækreste farver. Vi vælger derudover vores bluser i klassiske modeller, som er tidsløse, og som sagtens kan bruges år efter år. Det kan være svært at nøjes med én, og derfor synes vi du skal fylde din garderobe op med lækre bluser. Søger du lækkert tøj i cashmere, uld, uld-silke og bambus til mænd og børn, så har vi selvfølgelig også det!

Du kan sagtens vaske dit cashmere og uld tøj, på et uldprogram på maks 30℃, og med en god uldsæbe. På den måde holder dit tøj år efter år. Tag et kig på Scandinavianlux.com, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, og mærk den bløde kvalitet.