Cashmere hue med rib kant i sort

kr. 559,00

Cashmere rib hue i sort

kr. 599,00

Cashmere hue med rib kant i mørkegrå

kr. 559,00

Cashmere rib hue i mørkegrå

kr. 599,00

Cashmere hue med rib kant i lysegrå

kr. 559,00

Cashmere rib hue i lysegrå

kr. 599,00

Cashmere hue med rib kant i mørk beige

kr. 559,00

Cashmere rib hue i mørk beige

kr. 599,00

Cashmere hue med rib kant i lys beige

kr. 559,00

Cashmere rib hue i lys beige

kr. 599,00

Cashmere hue med rib kant i lys lavendel blå

kr. 559,00

Cashmere rib hue i lys lavendel blå

kr. 599,00

Cashmere hue med rib kant i isblå

kr. 559,00

Cashmere rib hue i isblå

kr. 599,00

Cashmere hue med rib kant i lyserød

kr. 559,00

Cashmere rib hue i lyserød

kr. 599,00

Cashmere tørklæde med rib i pink

kr. 1.299,00

Cashmere hue med rib kant i pink

kr. 559,00

Cashmere huer til kvinder til de kolde måneder

Vi har hos Scandinavianlux det lækreste udvalg af huer til kvinder i cashmere, som er den ultimative luksus. Vi har huer mange forskellige lækre designs – både huer der er glat strikket, huer der er i rib, huer der har en ribkant, samt huer i kabelstrik med en pompom. Cashmere er verdens fineste og blødeste uld – og derfor er det rigtig lækkert. Så har du ikke prøvet en hue i cashmere – så kan vi varmt anbefale det. For at sikre os at vi har en hue der passer til dig, så har vi rigtig mange forskellige varianter og farver – så gå på udkig hos scandinavianlux.com, eller i vores på butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, og find den hue der passer bedst til dig.

Cashmere materiale

Cashmere er noget af det mest eftertragtede og luksuriøse materiale, som vores natur har givet os. Cashmere materiale er så blødt, at det føles som silke på huden. Derudover er cashmere varmeregulerende, så man kan klæde sig i cashmere hele året – selv i de varme måneder. Cashmere er desuden selvrensende, så du sparer både tid på at vaske det, og du tager hensyn til miljøet ved at hænge det til gennemluftning. Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af cashmere tøj til kvinder. Når du handler cashmere tøj hos os, så er der garanti for at kvaliteten af tøjet er i top.

Bløde cashmere huer

Vi har hos Scandinavianlux mange huer, både til kvinder, mænd og børn. Vi har designet de fineste huer, under vores eget børnemærke Minilux, som er de fineste huer til babyer og børn. Giv dig selv og dit barn disse huer på med god samvittighed. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com.