Cashmere tørklæde i rib mørkegrå

kr. 1.399,00

Cashmere tørklæde rib strik lysegrå

kr. 1.399,00

Cashmere tørklæde med rib i lys beige

kr. 1.399,00

Joha uld-silke sæbe

kr. 80,00

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

kr. 75,00

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

kr. 75,00

Uld tilbehør til kvinder

Hos Scandinavianlux har vi et sort udvalg af forskelligt uld tilbehør til kvinder, mænd og børn. Vi har samlet nogle af de lækreste produkter, som vi mener er essentielle. I denne kategori finder du det lækreste tilbehør til kvinder i uld. Uld er en af de fineste fibre der findes, og føles altid dejligt behageligt mod huden. Vi har det lækreste udvalg af handsker og luffer i den lækreste Merinould til kvinder, som holder dine hænder varme og bløde i løbet af alle de kolde måneder vi har her i Danmark. Der er intet værre at gå rundt med kolde hænder, eller have handsker på, som ikke varmer på nogen måde. Vi har derfor et lækkert udvalg handsker og luffer til kvinder i uld, som varmer godt om hænderne, og samtidig holder dine hænder tørre og fri for fugt.

Uld ammeindlæg

Vi har også de lækreste uld ammeindlæg fra danske Joha, som er de lækreste ammeindlæg. Ammeindlæg er der for at beskytte brystet i den tid du ammer dit barn. Det kan være enormt hårdt at amme sit barn, og for at få det optimale ud af det, så er det vigtigt at holde området tørt og rent for bakterier, så der ikke opstår brystbetændelse. Vores ammeindlæg absorberer alt væske og fugt omkring brystet, så du har den bedste forudsætning for at amme dit barn. Vores ammeindlæg kommer i mange forskellige størrelser, o kommer i farverne: sort, natur hvid og grå, som passer perfekt i BH’en, og som blender ind. De er designet tynde, så der er plads til dem. Vi ønsker at alle kvinder skal have den optimale forudsætning for at amme deres barn/børn, og derfor kan vi varmt anbefale Johas lækre ammeindlæg i uld materiale.

Shop det lækre udvalg af tilbehør i uld, hvor vi har handsker, ammeindlæg og sæber til vask af dit uldtøj, på Scandinavianlux.com.