Joha uld-silke sæbe

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 80,00.

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

Uld tilbehør til mænd

Hos Scandinavianlux vil vi gerne tilbyde dig alt det bedste uld tilbehør til mænd. Vi har de lækreste uld handsker til mænd, som simpelthen er et must til de kolde vinter måneder her i Danmark. Man glemmer ofte sine hænder, og prøver at varme dem i lommerne om vinteren, men det varmer ikke hænderne ligeså godt som et oar lækre uld handsker. Johas lækre uld handsker er produceret i den lækreste og blødeste Merinould, som føles helt vildt behagelig på hænderne. Merinoulden er også temperaturregulerende, så hvis hænderne begynder at blive for varme og svedige, så køler ulden hænderne og absorberer alt fugt, så hænderne bliver holdt friske og tørre. Her på shoppen og i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, der finder du lækkert tilbehør i uld, der gør din hverdag nemmere og lækrere.

Hos Scandinavianlux har vi vanter til både mænd, kvinder og børn, samtidig med at vi har en masse lækkert tilbehør til familien. Tjek det hele ud på Scandinavianlux.com.

Tilbehør til hele familien

Hos Scandinavianlux udvælger vi det lækreste tilbehør i uld til hele familien, da vi mener, at I fortjener det bedste. Shop også vores lækre sæber fra Tangent, der nænsomt plejer dit fineste tøj, og styrker tøjets holdbarhed. Det er vigtigt at pleje sit uld og cashmere tøj, og med Tangents lækre serie bestående af en pletrens, skyllemiddel og vaskemiddel, så får dit tøj det bedste pleje. Tangents produkter har en mild og frisk duft.

Shop det lækre udvalg af tilbehør til mænd i uld på Scandinavianlux.com, eller i butikker på Gammel Kongevej, Frederiksberg.