Joha køredragt uld

Børn bruger mange timer i barnevognen og klapvognen. Derfor er det vigtigt at holde dem lune og trygge i al den tid, med en lækker Joha køredragt i uld. Vi har et bredt udvalg af Johas fantastiske køredragter. Du kan vælge lige den køredragt, der passer bedst til dig og dit barn. Om vinteren er den tykke og bløde køredragt i opkradset merinould fantastisk. den kan bruges over barnets tøj og giver et ekstra blødt lag som isolerer og varmer. Skal køredragten bruges i de lidt varmere måneder, er det godt med en lidt tyndere kvalitet. Her kan du vælge mellem den tynde merinould – eller kombinationen merinould og silke. Begge materialer er gode mod den sarte barnehud – og tillader huden at ånde, derved bliver den lille ikke fugtig. En køredragt er nem at få af og på – og har ingen ubehagelige sømme eller snore. Dragterne har desuden tryllefod, der kan bukkes ned omkring foden som en sok. Så holdes de små fødder også varme.

Joha køredragt til alt slags vejr

Man kan altid bruge en køredragt. Den er det nemmeste i barnets garderobe, da den ikke kræver andet end blot at blive taget på. Man skal ikke til at finde en matchende del. WUPTI – barnet er klar til eventyr i en køredragt. Sommer og vinter – dit barn er klar til livets udfordringer i en god køredragt. Væld de lune og uldne køredragter om vinteren – og vælg de tynde og kølige køredragter, når sommeren melder sin ankomst.

En Joha køredragt holder i generation efter generation

En køredragt er ikke en ny opfindelse. Det design har vi kendt i mange år. Vores bedsteforældre havde dem også, da de var børn. Så det er et gennemtestet design der holder! Vi har nøje udvalgt de bedste materialer til vores køredragter. Vi bruger kun den bedste meriould og blandingen merinould og silke. Derudover har vi fine køredrager i bomuld og bambus. Alt tøj fra Joha er i den lækre ØKO-TEX kvallitet, der er godt for dit barn og godt for miljøet.

Køredragt til børn fra danske Joha

Hos Scandinavianlux elsker vi uld, vi elsker kvalitet og vi elsker komfort. Vi mener, at børn fortjener det absolut bedste, og vi ved, at når vores børn har det godt og rart, er livet også meget nemmere for os. Som mor til 5 i dag voksne børn, kender jeg også til vigtigheden af prisen på tøjet. Når du køber tøj til barn fra danske Joha får du virkelig “value for money”. Joha går aldrig på kompromis med kvaliteten, og priserne er virkelig fornuftige.

Joha bliver idag solgt i næsten 900 butikker bare i Norden, og derudover bliver Joha solgt i hele verden.  Produktionen af de enorme mængder af deres fantastiske basistøj til børn er selvfølgelig med til at holde priserne på et yderst fornuftigt niveau. Joha startede med at specialisere sig i uld til børn, men i dag tilbyder de også et bredt udvalg af uld og uld/silke til både mænd og kvinder.

Uld er et fantastisk beklædningsmateriale til børn. Uld absorberer fugten fra dit barn langt bedre end alle andre materialer. Da uld samtidig er isolerende, så regulerer materialet selv kropstemperaturen og sørger på den måde for, at dit barn hverken fryser eller har det for varmt. Uld er desuden mild mod huden.

Miljøvenlig beklædning til de små

Joha er stolte af at kunne sige, at de tager ansvar for miljøet. De er indehavere af EU ECOLABEL, hvilket er et særligt certifikat, der kun går til de virksomheder, som kan bevise, at deres produkter bliver lavet efter strikse miljømæssige fælleseuropæiske standarder. Yderligere er alle deres uldprodukter anerkendt af Woolmark, som er et certifikat, man får som bevis på, at det kun er den bedste og reneste uld, der bliver brugt i produktionen. Al Johas uld er selvfølgelig mulesing fri.

Kvalitet til børn Det er ikke uden grund, at Joha er blevet så populært et brand inden for tøj, undertøj og nattøj til babyer og børn. Her får du nemlig den allerbedste kvalitet, som holder dit barn tørt og varmt hele året. Hos Scandinavianlux finder du alt fra inderst til yderst, bodystockings, elefanthuer, solhatte, undertrøjer, savlesmække, pyjamas og køredragter fra Joha. Se også hele Johas serie til babyer og børn i 100 % økologisk bambus, materialet du drømmer om at have på hele sommeren.

Husk også at kikke på Johas bambus solhatte. Det er vigtigt at sikre din baby mod solens skarpe stråler – både for synets skyld men selvfølgelig også for komfortens skyld. Med en solhat fra Joha kan du trygt tage din baby med ud i solen, da hatten også dækker nakken. Fra Joha finder du endvidere et væld af lækkert undertøj – og du bør også lige smutte forbi og se de fine bomuldsbadekåber og heldragter til dit barn.

Uld køredragt til baby baseret på den bedste kvalitet

Der findes rigtigt mange årsager til, at naturligt uld hører til blandt de materialer, der oftest bliver brugt til fremstilling af babytøj, i hvert fald hos de børnetøjsmærker, som går op i komfort og velbehag for vores børn.  Det er det, Johas identitet er bygget op på og grunden til, at de har høstet så megen anerkendelse for deres kvaliteter. Den uld, som Joha bruger, når de for eksempel fremstiller deres uldtøj, en ulddragt, en body eller en køredragt er et naturligt fibermateriale med virkelig mange fordele i forhold til de behov, som et funktionelt stykke børnetøj skal kunne løse. Uld er derfor det perfekte materiale til fremstilling af børnetøj og babytøj i høj kvalitet, som faktisk trumfer bomuld.

Uld er yderst sjældent allergifremkaldende, det er en af de største fordele ved at overveje en ulddragt fra Joha frem for børnetøj af andre materialer. Allergi over for uld er yderst sjælden, mens syntetiske materialer har den ulempe, at de i langt højere grad kan give et barn ubehagelige udslæt og forårsage kløe og anden irritation på den sensitive hud. Det er naturligvis noget, som man for alt i verden vil undgå for sine babyer og børn. Uld som grundelement i tøj skaber desuden en komfort, der ikke tåler sammenligning. Når dit barn har en heldragt, en køredragt eller en body på fra Joha, vil de med den største sandsynlighed føle sig rigtig godt tilpas, hvad beklædningen angår.

Uld er naturens eget specialudviklede forsvar for levende væsener, og derfor har uld nogle helt unikke fordele, der gavner store som små, som intet andet materiale. Uld har nogle særdeles nyttige isolerende egenskaber. Egenskaber, der automatisk regulerer dit barns kropstemperatur og holder den helt perfekt og behagelig tempereret, uanset om det er varmt eller koldt. En ulddragt fra Joha giver kroppen og huden mulighed for at ånde helt naturligt og forhindrer således dit barn i at komme til at svede uhensigtsmæssigt.

En anden fordel, som en ulddragt fra Joha giver dit barn er, at den ikke er tung og besværlig at bevæge sig i. Uldtøj er et yderst let materiale at have på og vejer ikke meget, særligt når man ser på alle de andre fantastiske fordele, uldtøj har. Derfor er uld også et populært materiale for mange voksne, når de skal vælge tøj. Men når det kommer til uldtøj til børn og i særligt høj grad babyer, har uldtøj desuden en markant fordel i, at det er ret modstandsdygtigt over for pletter og snavs. Uld er naturligt smudsafvisende, hvilket gør det til det perfekte materiale i tøj til børn, der godt kan komme til at svine en lille smule, når de eksempelvis spiser. Joha uldtøj er nemt at have med at gøre og vaskes nemt rent. Hermed er nogle af de mange fordele i en ulddragt fra Joha delt ligeligt mellem de små kære børn og deres forældre. Uld kan sagtens tåle at komme i vaskemaskinen, når man blot husker at vælge blandt de vaskemidler, der egner sig særligt godt til det skønne naturprodukt.

Ud over at være varmeregulerende og at afvise almindeligt hverdagssnavs er ulden også utroligt god til at absorbere fugt. Faktisk kan uld suge og holde på op til tre gange af sin egen vægt. Det leder naturligvis fugten væk fra dit barns hud. Ulden sørger således for, at dit barn ikke har en uhensigtsmæssig fugtig hud i længere perioder af dagen. Dit barn fortjener kun det bedste og det er lige præcis det, de skønne produkter fra Joha, som du kan finde her på siden, er.