Viser alle 6 resultater

Børn bruger mange timer i barnevognen og klapvognen. Derfor er det vigtigt at holde dem lune og trygge i al den tid. Vi har et bredt udvalg af Joha´s fantastiske køredragter. Du kan vælge lige den køredragt, der passer bedst til dig og dit barn. Om vinteren er den tykke og bløde køredragt i opkradset merinould fantastisk. den kan bruges over barnets tøj og giver et ekstra blødt lag som isolerer og varmer. Skal køredragten bruges i de lidt varmere måneder er det godt med en lid tyndere kvalitet. Her kan du vælge mellem den tynde merinould – eller kombinationen merinould og silke. Begge materialer er gode mod den sarte barnehud – og tillader huden at ånde. derved bliver den lille ikke fugtig. En køredragt er nem at få af og på – og har ingen ubehagelige sømme eller snore. Dragterne har desuden tryllefod, der kan bukkes ned omkring foden som en sok. Så holdes de små fødder også varme.

Køredragt fra Joha til alt slags vejr

Man kan altid bruge en køredragt. Den er det nemmeste i barnets garderobe, da den ikke kræver andet end blot at blive taget på. Man skal ikke til at finde en matchende del. WUPTI – barnet er klar til enventyr i en køredragt. Sommer og vinter – dit barn er klar til livets udfordringer i en god køredragt. Væld de lune og uldne køredragter om vinteren – og vælg de tynde og kølige køredragter, når sommeren melder sin ankomst.

En Joha køredragt holder i generation efter generation

En køredragt er ikke en ny opfindelse. Det design har vi kendt i mange år. Vores bedsteforældre havde dem også, da de var børn. Så det er et gennemtestet design der holder! Vi har nøje udvalgt de bedste materialer til vores køredragter. Vi bruger kun den bedste meriould og blandingen merinould og silke. Derudover har vi fine køredrager i bomuld og bambus. Alt tøj fra Joha er i den lækre ØKO-TEX kvallitet, der er godt for dit barn og godt for miljøet.