Viser 1–60 af 108 resultater

Klassisk cashmere pullover med rund hals i sort

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med rund hals marineblå

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med rund hals grå

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med rund hals beige

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med v-hals blå

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals i sort

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals i marineblå

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals grå

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals beige

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

Scandinavianlux cashmere hyggebukser gråblå

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 1.599,00.

Cashmere strømper i lysegrå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder admiralblå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder jeans blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder blommefarvet

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd bordeaux

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder lilla

kr. 349,00

Smart tøj til mænd

Hos Scandinavianlux sælger vi lækkert tøj til mænd. Vi sælger tøj i kvaliteterne ren cashmere, merinoulduld, uld-silke, og i lækker blød bambus. Scandinavianlux startede tilbage i 2015. Vi elsker uld og synes, at danskerne fortjente mere uld til alle lejligheder. Vi sælger dels vores egen produktion af 100% ren cashmere, luksus cashmere strømper fra den fineste fabrik i Italien, samt merinould, merinould-silke og bambus produkter fra fantastiske danske Joha.

Moderne uld tøj til mænd

Mænd er ofte kompromisløse, når det kommer til valg af deres tøj. De vil gerne have det bedste. Tøjet skal sidde godt og være behageligt, vi har derfor et lækkert udvalg af blødt tøj til mænd. Vores herretøj spænder fra blødt uldent undertøj der sidder inderst inde, og til fine cashmere sweaters der bæres over en bluse eller skjorte. Mænd bryder sig bestemt ikke om tøj, der kradser, og derfor har vi ledt længe efter den absolut bedste kvalitet. Man kan ikke lokke mænd i herretøj, der ikke fungerer 100%. Mænd er kræsne med hensyn til deres beklædning – og det elsker vi! Vi syntes nemlig mænd fortjener det bedste af det bedste! Så om du vælger at hoppe i vores lækre undertøj i uld og silke, eller om du sværger til vores verdenskendte cashmere pullover – eller måske begge dele – valget er dit!

Det tøj du finder her på vores shop er ment som ren velvære og hygge til dig, eller til manden i dit liv. Vi ønsker, at du hele tiden føler dig krammet og elsket. Her finder du lækkert tøj til dig selv, eller til dem du holder allermest af.

Du finder blandt andet tøj i kategorierne: undertøj, skiundertøj, hyggebukser, uldsokker og cashmere sweatre. Vi håber du finder lige det der passer dig bedst, og som du vil elske at have på.

Cashmere til mænd

Vi har valgt at lave vores herresweaters i 100% ren cashmere. Vi elsker cashmere, og synes alle fortjener luksus – også i hverdagen. Cashmere er verdens absolutte fineste og dyreste fibre. Cashmere kommer fra geder, og ikke et får. Kashmirgederne lever i områder med ekstreme temperatur skift fra -40℃ til +40℃. Dette ekstreme klima findes blandt andet i Gobiørkenen i Mongoliet, det er her den fineste cashmere kommer fra, og også her vi får vores cashmere fra.

Når kashmirgederne lever under disse ekstreme temperaturskift, på sletterne i Mongoliet udvikler de det vi kalder cashmere uld. For at kunne temperaturregulere sig selv, udvikler gederne en florlet uld under halsen, og på bugen. Når den sidste frost er væk, bliver gederne kæmmet med en stor stålkam. Det vil sige, at gederne ikke bliver klippet, men blot friseret. Gederne lever ikke i fangeskab, men frit på sletterne. Det er ved hjælp af den florlette uld, at gederne kan holde varmen om vinteren og komme af med varmen om sommeren, da den lette uld fungerer på den måde. Har man én gang prøvet en cashmere trøje, ved man godt at intet kan sammenlignes med at gå i cashmere. En cashmere trøje er en investering – men en rigtig god investering.

Uldent undertøj til mænd

Mange mænd har et udfordrende arbejde – enten fysisk eller i businessverdenen. Begge dele kræver sin mand! Og mænd skal have velvære på kroppen, for at fungere optimalt. Mange af vores kunder er enten atleter, forretningsmænd eller håndværkere. Alle mænd elsker både vores uldne undertøj, og vores cashmeretøj. Det er svært ikke at forelske sig! Vi kræser for vores herretøj, og tager gerne mændene med på råd. Vi er altid glade for at mændene i vores fysiske butik. Det er en fornøjelse, når de glade går fra butikken med nyt lækkert tøj fra Scandinavianlux.

Uldtøj i den blødeste kvalitet

Prøv vores uldne tøj, der både er funktionelt og har en rigtig god pasform, kvaliteten er høj og priserne er helt rigtige. Du får uldtøj i virkelig høj kvalitet, for små penge.

Køb tøj til mænd online her i god kvalitet

Bambustøjet er økologisk, det er silkeblødt, antibakterielt og allergivenligt. Bambus tøj blokerer for UV-stråler og det er temperaturregulerende. Bambus er 50% mere fugtsugende end bomuld, det holder på både farve og blødhed. Bambus er derfor virkelig rart at have på, både nat og dag.

Merinoulds tøjet er selvfølgelig certificeret med EU Ecolabel, EU’s officielle miljømærke, som garanterer sundhed og bæredygtighed. Merinoulden har en fantastisk evne til at absorbere fugt, det er temperaturregulerende, og det er både nemt at bruge og nemt at vaske – også i vaskemaskinen. Merinoulden er selvfølgelig mulesing fri uld.

Tøj til mænd i de bedste kvaliteter

Virksomheden Joha blev grundlagt i 1963. Firmaet har den dag i dag nøjagtigt samme fokus på kompromisløs kvalitet og design, som da de startede i 1963. Firmaet laver i dag den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design. Firmaet var de første til at producere uldundertøj til børn, og de har gennem de sidste 35 år været blandt de absolut førende på det europæiske marked. Derudover sælger de rigtig godt i hele verden, til både børn og voksne. De udmærker sig ved at have børnetøj i str. 40-150 cm, og voksentøj i str. XS-XXL, så her er virkelig tale om tøj til hele familien og til alle generationer. De er især også kendt for sit uld/silke tøj til kvinder og børn.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES PRODUKTER?

Scandinavianlux har forhandlet det lækreste uldtøj til hele familien i en lang årrække, vi elsker nemlig selv produkterne. Dette har gjort os til specialister om det danske tøjmærke og deres skønne produkter. Har du derfor spørgsmål til tøjets kvalitet, pleje eller noget helt tredje, så hjælper vi gerne. Vi guider dig også gerne til at handle på vores shop, kontakt os endelig for hjælp på info@scandinavianlux.com