Viser alle 58 resultater

Joha bambus strømper i mørkeblå

DKK 29,00

Joha bambus strømper i sort

DKK 29,00

Joha glatte uld strømper grå

DKK 49,00

Joha glatte uld strømper mørkeblå

DKK 49,00

Joha glatte uld strømper sort

DKK 49,00

Joha tynde uld rib strømper i grønne

DKK 49,00

Joha tynde uld rib strømper i mørkeblå

DKK 49,00

Joha uld fingervanter til mænd i sort

DKK 169,00

Johansen uld undertrøje til mænd i sort

DKK 269,00

Scandinavianlux cashmere hyggebukser mørkegrå

DKK 1.999,00

Scandinavianlux cashmere hyggebukser lysegrå

DKK 1.999,00

Scandinavianlux cashmere hyggebukser gråblå

DKK 1.999,00

Cashmere strømper til mænd bordeaux

DKK 314,00

Cashmere strømper til mænd mørkeblå

DKK 314,00

Cashmere strømper til mænd mørkegrå

DKK 314,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder admiralblå

DKK 314,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder blommefarvet

DKK 314,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder jeans blå

DKK 314,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder lilla

DKK 314,00

Cashmere strømper til mænd sort

DKK 314,00

Holistic silk velour varmedunk

DKK 995,00

Joha uld sokker i mørkegrå

DKK 79,00

Joha uld sokker i blå

DKK 79,00

Joha uld sokker i sort

DKK 79,00

Joha uld-silke sæbe

DKK 70,00

Johansen bambus hyggebukser i sort

DKK 369,00

Johansen bambus langærmet t-shirt sort

DKK 269,00

Johansen bambus t-shirt sort

DKK 229,00

Johansen uld langærmet t-shirt med lynlås sort

DKK 449,00

Johansen uld langærmet t-shirt sort

DKK 379,00

Johansen uld lange underbukser sort

DKK 379,00

Johansen uld t-shirt sort

DKK 329,00

Johansen uld-silke boxershorts grå

DKK 199,00

Johansen uld-silke boxershorts sort

DKK 199,00

Johansen uld-silke hue grå

DKK 199,00

Johansen uld-silke hue sort

DKK 199,00

Johansen uld-silke langærmet t-shirt grå

DKK 379,00

Johansen uld-silke langærmet t-shirt med rullekrave grå

DKK 449,00

Johansen uld-silke langærmet t-shirt med rullekrave sort

DKK 449,00

Johansen uld-silke langærmet t-shirt sort

DKK 379,00

Johansen uld-silke lange underbukser grå

DKK 379,00

Johansen uld-silke lange underbukser sort

DKK 379,00

Johansen uld-silke t-shirt grå

DKK 329,00

Johansen uld-silke t-shirt sort

DKK 329,00

Johansen uld-silke undertrøje i grå

DKK 269,00

Johansen uld-silke undertrøje i sort

DKK 269,00

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals beige

DKK 1.599,00

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals grå

DKK 1.599,00

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals i marineblå

DKK 1.599,00

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals i sort

DKK 1.599,00

Scandinavianlux cashmere pullover med v-hals lyseblå

DKK 799,00

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med rund hals beige

DKK 1.599,00

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med rund hals grå

DKK 1.599,00

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med rund hals i sort

DKK 1.599,00

Scandinavianlux klassisk cashmere pullover med rund hals marineblå

DKK 1.599,00

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

DKK 75,00

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

DKK 75,00

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

DKK 75,00

Smart tøj til mænd

Hos Scandinavianlux sælger vi lækkert tøj til mænd. Vi sælger tøj i kvaliteterne ren cashmere, merinoulduld, uld-silke, og i lægger blød bambus. Scandinavianlux startede tilbage i 2015. Vi elsker uld og synes at Danskerne fortjente mere uld til alle lejligheder. Vi sælger dels vores egen produktion af 100% ren cashmere, luksus cashmere strømper fra den fineste fabrik i Italien, samt merinould, merinould-silke og bambus produkter fra fantastiske danske Joha.

Moderne uld tøj til mænd

Mænd er ofte kompromisløse, når det kommer til valg af deres tøj. De vil gerne have det bedste. Tøjet skal sidde godt og være behageligt. Vi har derfor et lækkert udvalg af blødt tøj til mænd. Vores herretøj spænder fra blødt uldent undertøj, der sidder inderst inde og til fine cashmeresweaters, der bæres over en bluse eller skjorte. Mænd bryder sig bestemt ikke om tøj, der kradser! Og derfor har vi ledt længe efter den absolut bedste kvalitet. Man kan ikke lokke mænd i herretøj, der ikke fungerer 100%. Mænd er kræsne med hensyn til deres beklædning. Og det elsker vi! Vi syntes nemlig mænd fortjener det bedste af det bedste! Så om du vælger at hoppe i vores lækre undertøj i uld og silke – eller om du sværger til vores verdenskendte cashmere pullovere – eller måske begge dele – valget er dit!

Det tøj du finder her på vores shop er ment som ren velvære og hygge til dig eller til manden i dit liv. Vi ønsker, at du hele tiden føler dig krammet og elsket. Her finder du lækkert tøj til dig selv, eller til dem du holder allermest af.

Du finder tøj bl.a. i kategorierne: undertøj, skiundertøj, hyggebukser, uldsokker og cashmere sweatre. Vi håber du finder produkter du vil elske.

Cashmere til mænd

Vi har valgt at lave vores herresweaters i 100% ren cashmere. Vi elsker cashmere og synes alle fortjener luksus også i hverdagen. Cashmere er verdens absolutte fineste og dyreste fibre. Cashmere kommer fra geder – og ikke et får. Kashmirgederne lever i områder med ekstreme temperatur skift fra -40℃ til +40℃. Dette ekstreme klima findes bl.a. i Gobiørkenen i Mongoliet, det er her den fineste cashmere kommer fra og også her vi får vores cashmere fra. Når kashmirgederne lever under disse ekstreme temperaturskift, på sletterne i Mongoliet udvikler de det vi kalder cashmere uld. For at kunne temperaturregulere sig selv, udvikler gederne en florlet uld under halsen og på bugen. Når den sidste frost er væk, bliver gederne kæmmet med en stor stålkam. Det vil sige at gederne ikke bliver klippet, men blot friseret. Gederne lever ikke i fangeskab, men frit på sletterne. Det er ved hjælp af den florlette uld at gederne kan holde varmen om vinteren og komme af med varmen om sommeren, da den lette uld fungerer på den måde. Har man én gang prøvet en cashmere trøje ved man godt at intet kan sammenlignes med at gå i cashmere. Vores kunder kommer igen og igen – år efter år. En cashmere trøje er en investering – men en rigtig god investering. Du håber også du vil elske hvert eneste minut i din nye cashmere trøje.

Uldent undertøj til mænd

Mange mænd har et udfordrende arbejde – enten fysisk eller i businessverdenen. Begge dele kræver sin mand! Og mænd skal have velvære på kroppen for at fungere optimalt. Mange af vores kunder er enten atleter, forretningsmænd eller håndværkere. Alle mænd elsker både vores uldne undertøj og vores cashmeretøj. Det er svært ikke at forelske sig! Vi kræser for vores herretøj og tager gerne mændene med på råd. Vi er altid glade for at mændene i vores fysiske butik. Det er en fornøjelse, når de glade går fra butikken med nyt lækkert tøj fra Scandinavianlux.

Prøv vores uldne tøj fra Danske Joha, det er både funktionelt og har en rigtig god pasform, kvaliteten er høj og priserne er helt rigtige. Shopper du Joha får du virkelig høj kvalitet for små penge.

Joha tøj er mærket med EU blomsten, hvilken er vores alles sikkerhed for miljørigtig produktion.

Joha producerer en bred kollektion af tøj til hele familien, til både babyer, børn, mænd og kvinder. Dette giver rigtig god mening, når man nu har fundet den røde tråd i noget der virkelig virker.

Køb tøj til mænd online her i god kvalitet

Bambustøjet er økologisk, det er silkeblødt, antibaktielt og allergivenligt. Bambus tøj blokerer for UV-stråler og det er temperaturregulerende. Bambus er 50% mere fugtsugende end bomuld, det holder på både farve og blødhed. Bambus er derfor virkelig rart at have på både nat og dag.

Merinoulds tøjet er selvfølgelig certificeret med EU Ecolabel, EU’s officielle miljømærke, som garanterer sundhed og bæredygtighed. Merinoulden har en fantastisk evne til at absorbere fugt, det er temperaturregulerende og det er både nemt at bruge og nemt at vaske og ja også i vaskemaskinen. Merinoulden er selvfølgelig mulesing fri uld.

Vores merinould-silke er til dig der ønsker det bedste af det bedste, silken gør at tøjet det bliver ekstra let og behageligt at have på.

Merinoulds tøjet er selvfølgelig certificeret med EU Ecolabel, EU’s officielle miljømærke, som garanterer sundhed og bæredygtighed. Merinoulden har en fantastisk evne til at absorbere fugt, det er temperaturregulerende og det er både nemt at bruge og nemt at vaske og ja også i vaskemaskinen. Merinoulden er selvfølgelig mulesing fri uld.

Vores merinould-silke er til dig der ønsker det bedste af det bedste, silken gør at tøjet det bliver ekstra let og behageligt at have på.

For at nævne bare nogle af kategorierne som du kan købe her: Skiundertøj, hyggebukser til mænd, uldsokker, Cashmere til mænd, uldundertøj, uld-silke og meget mere.

Joha er et dansk produceret mærke med største focus på undertøj og nattøj i uld, uld-silke, bomuld og bambus til både babyer, børn og voksne. I dag rummer kollektionen dog tillige kraftigere uld til de yderste lag på kroppen.

Virksomheden Joha blev grundlagt i 1963. Firmaet har den dag i dag nøjagtigt samme focus på kompromisløs kvalitet og design som da de startede i 1963. Firmaet laver i dag den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design. Firmaet var de første til at producere uldundertøj til børn og de har gennem de sidste 35 år været blandt de absolut førende på det europæiske marked. Derudover sælger Joha rigtig godt i hele verden til både børn og voksne. Joha udmærker sig ved at have børnetøj i str. 40-150 cm og voksentøj i str. XS-XXL, så her er virkelig tale om tøj til hele familien og til alle generationer. Joha er især også kendt for sit uld/silke tøj til kvinder og børn.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES PRODUKTER FRA DANSKE JOHA?

Scandinavianlux har forhandlet Joha tøj til hele familien i en lang årrække, vi elsker nemlig selv produkterne. Dette har gjort os til specialister om det danske tøjmærke og deres skønne produkter. Har du derfor spørgsmål til tøjets kvalitet, pleje eller noget helt tredje, så hjælper vi gerne. Vi guider dig også gerne til at handle på vores shop, kontakt os endelig for hjælp på info@scandinavianlux.com