Om Scandinavianlux

Vi brænder for uld og silke og vi elsker luksus. Det er det vi ønsker du skal finde her hos os uld, silke og luksus. Vi mener du fortjener luksus lige meget hvor du er og hvad du laver. Når vi er klædt i noget der føles rart, bliver livet bare lidt bedre.

Luksus til dig og dem du holder af

Uld til ethvert behov – HELE året rundt

Hos Scandinavianlux finder du først og fremmest uld til ethvert behov. Fra JOHA har vi både den fine tynde 100% merinould, uld blandet med silke samt bambus hjemme og nattøj. Du finder den luksuriøse Cashmere uld fra Scandinavianlux. Vi sælger kvalitetsprodukter til både mænd, kvinder og ikke mindst vores kære børn.

Vi har været selvstændige erhvervsdrivende og arbejdet med tekstiler, beklædning og design i mange år. Så hvorfor brænder vi for netop uld og silke?

Uld og silke er to fantastiske naturfibre, hvilke er vidunderlige at have tæt på kroppen, det er bare en ”feel good” fornemmelse og det ønsker vi at dele med dig. Det fantastiske er at uld og silke er åndbart og fugtabsorberende, det holder dig varm når det er koldt, køler dig af når det er varmt og er super skånsomt mod huden. Kort sagt kan uld og silke bruges hele året rundt som eksempelvis svedtransporterende undertøj eller nattøj.

Forkæl dig selv med uld – du fortjener det!

Vi ønsker at forkæle dig og dine med den lækreste uld og silke. I 2015 startede vi Scandinavianlux og vores mission er, at producere vores egen luksus cashmere til danske kvinder, mænd og børn. Cashmere er verdens fineste og mest luksuriøse fibre og vores ønske er at forkæle dig med luksus til rigtige priser.

Vi producerer i Mongoliet og Italien, da den bedste cashmere uld kommer fra Mongoliet og Italienerne ved præcis hvordan ulden skal bruges.

I Scandinavianlux tænker vi på miljøet og vores alles fremtid. Vi lægger vægt på miljøvenlig produktion og sælger kun uld, der er certificeret med ”Animal Welfare” certifikatet.

Du har mulighed for at besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, se åbningstider HER, eller på Scandinavianlux.com, hvor du kan shoppe døgnet rundt. Har du spørgsmål eller ønsker du at blive ringet op, så skriv eller ring til os på Info@scandinavianlux.com eller tlf. 60 668 667, vi er her for at hjælpe dig.

Ved at synes godt om vores Facebook side og følge vores Instagram side holder vi dig opdateret med nyheder, inspiration og konkurrencer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Scandinavianlux.

Dorte